O femeie din Botoșani face prăjituri după care sunt înnebuniți indienii și pakistanezii. Mihaela și-a deschis cofetărie în Londra

O femeie din județul Botoșani face prăjituri după care sunt înnebuniți indienii și pakistanezii. Este vorba despre Mihaela Ursu, care a renunțat la profesia de asistentă medicală pentru a-și deschide propria cofetărie în Housnlow, în Vestul Londrei.

Pe lângă faptul că prăjiturile sale fac deliciul românilor din zonă, Mihaela a reușit să îi atragă și pe străini cu preparatele sale.

„Prin perseverenta și calitatea produselor am reușit sa sensibilizez chiar și papilele gustative ale grupurilor etnice ce predomina, aici, în Hounslow. Niciodată nu as fi crezut să am atât de multi clienți indieni, pakistanezi si irakieni„, a spus, pentru Anuntul UK, botoșăneanca.

Nu de puține ori, aceștia i-au cerut femeii rețetele pentru faimoasele sale prăjituri. Asta după ce femeia i-a atras oferindu-le mai întâi preparatele sale pentru degustare, gratis. Acum, sunt înnebuniți după savarine, amandine și cremșnit.

„M-au intrebat cum ma numesc, iar dupa ce m-am prezentat (Mihaela), mi-au zis ca … ce nume e asta??!!”, a marturisit, pentru sursa citată, femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *