FOTO Nenorocire pe drumul Botoșani- Iași! O persoană a murit, iar alte două au fost rănite

Un accident tragic a avut loc, luni, pe drumul Botoșani- Iași. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite după impactul dintre un autoturism și un microbuz. Din primele informații, evenimentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

„Traficul se desfășoară dirijat, alternativ, pe DN 28 Târgu Frumos – Iași, pe raza localității Războieni, județul Iași, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Coliziunea s-a soldat cu decesul unei persoane și cu rănirea altor două, evaluate medical la fața locului”, potrivit centrului Infotrafic al Poliției Române.

Nenorocirea s-a produs la intrarea în Războieni, iar în urma impactului, microbuzul a ajuns în șanț și mașina în afara carosabilului.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și mai multe echipaje de la Ambulanță și pompierii.

„Trafic blocat temporar pentru măsurătorile Poliției pe DN 28, Războieni, județul Iași, în urma unui accident rutier produs prin coliziunea dintre un autoturism și o autoutilitară. Carosabilul pe acest drum național este umed, la o temperatură de -1°C. Circulați cu atenție!”, a transmis DRDP Iași.

FOTO Accident într-o localitate din Botoșani! Tânăr rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un copac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *