Produsul pe care toate mamele ar trebui să îl aibă la îndemână. „Măriuca, puterea imunității”, lansat, astăzi, de Farmacia Anca

Farmacia Anca din Botoșani a lansat, duminică, un produs special pentru copii, pe care toate mamele ar trebui să îl aibă la îndemână, mai ales în această perioadă în care imunitatea copiilor este destul de afectată. Este vorba despre „Măriuca, puterea imunității”, un produs care se găsește în toate farmaciile Anca și este pentru toate buzunarele.

„Puterea imunității susține secreția de interferon”, spune Anca Boldea, care a mărturisit că „gama Măriuca este o gamă special creată din nevoile copiilor. Este „puterea imunității” pentru că ne-am dorit foarte tare să facem un produs curat, care nu conține conservanți, nu conține coloranți, nu conține produse de sinteză”, a declarat Anca Boldea.

Produsul conține sirop de cistus, vitamina C, polen, lăptișor de matcă, minerale, proteine, lucide, lipice și 29 de aminoacizi, dar și un produs folosit de foarte mulți ani în dezintoxicarea organismului.

Știm foarte bine că uneori copiii mănâncă și ce nu trebuie și  atunci ar trebui să le oferim câte un hepatoprotector”, a adăugat Anca Boldea.

De asemenea, conține echinaceea și nu conține zahăr. Dintr-o singură doză se pot face mai multe produse pentru că se poate dizolva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *