Nova Apaserv anunță o avarie importantă la rețeaua de apă. Probleme cu alimentarea în municipiile Botoșani și Dorohoi, dar și în patru localități

Societatea comercială Nova Apaserv S.A. Botoşani informează utilizatorii că în seara zilei de 08 decembrie 2023, s-a produs o avarie în zona localității Leorda, pe conducta DN 1000 mm de transport apă potabilă, aceasta fiind remediată încă din timpul nopții de către echipele de intervenției ale societății.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii unor eventuale noi avarii și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii din zonele afectate că reluarea furnizării apei va fi resimțită treptat de către aceștia.

Astfel, în municipiul Botoșani se va resimți o scădere a debitului și a presiunii apei la utilizatorii situați la etajele superioare.

În municipiul Dorohoi și comunele Broscăuți, Șendriceni, Brăești, Văculești furnizarea apei va fi reluată începând din seara zilei de 09 decembrie 2023.

Estimăm că revenirea la parametri normali a sistemului de alimentare cu apă se va produce în seara zile de 10 decembrie 2023.

Comunicat Nova Apaserv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *