FOTO Nu are cum să nu te impresioneze! Nouă copii ai unei familii din județul Botoșani au primit daruri de la polițiști

O familie cu nouă copii dintr-o comună de pe malul Prutului, din județul Botoșani, a primit o bucurie neașteptată din partea polițiștilor. Oamenii în uniformă le-au trecut pragul încărcați cu daruri pentru toți membrii familiei de Sfântul Nicolae. Gestul lor a fost dat drept exemplu de Ministerul Afacerilor Interne pe pagina oficială de Facebook.

„Ei sunt 7 dintre cei 9 frați care trăiesc într-un sat de pe malul Prutului! Ea, mamă, a rămas să crească 5 copii singură. El, tată, a rămas văduv cu 4 suflete! Au decis să-și unească destinele și să crească, împreună, cei 9 copii. Știau că le va fi foarte greu, dar și-au promis că vor face tot posibilul pentru ca aceștia să aibă o copilărie decentă!

De această familie știau și cei patru polițiști de la Vlăsinești-Botoșani. Anca, Marius, Adelina și Iulian i-au mai ajutat de-a lungul timpului, însă ieri au vrut să le facă o surpriză. Din timp s-au mobilizat și cu ajutorul polițiștilor din Botoșani au strâns cadouri pentru toți cei 11 membri ai familiei. Au plecat ieri de dimineață către aceștia, pe un drum greu și anevoios, dar cu bucuria că pot oferi. Undeva la margine de Românie, pe malul Prutului, nouă suflete încă mai sperau că Moș Nicolae există.

Și da, Moș Nicolae a existat pentru ei, datorită celor patru polițiști care după câteva ore de mers au ajuns la copii. Bucuria, lacrimile și emoțiile acestora nu pot fi exprimate în cuvinte! A fost o zi extraordinară pentru care Anca, Marius, Adelina și Iulian merită toate felicitările noastre! În fotografia făcută de Adelina, sunt 7 din cei 9 copii ai familiei, ceilalți 2 fiind la școală la acel moment. Undeva la margine de Românie, pe malul Prutului, drumul e mai anevoios, dar Moș Nicolae tot a ajuns”, este postarea MAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *