FOTO Milionar din Botoșani, de urgență la spital. „Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe”

Sebastian Dobrincu, milionarul originar din Botoșani, nu trece prin cea mai bună perioadă din viața lui. De curând, milionarul a ajuns de urgență la spital și se pare că situația nu este tocmai roz. El a povestit un episod neplăcut prin care a trecut. Milionarul a avut nevoie de ajutorul medicilor și și-a îngrijorat fanii atunci când a postat o imagine de pe patul de spital, scrie spynews.ro.

Sebastian Dobrincu a postat o imagine de pe patul de spital, spunând că nu trece prin cea mai bună perioadă, asta pentru că a avut un accident casnic la mână, din cauza unui feliator de legume. Milionarul a povestit că a așteptat minute bune până când o ambulanță a sosit pentru a-i oferi primul ajutor. Abia după 40 de minute, un echipaj SMURD a ajuns la locuința lui și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

„Neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca”, a spus Sebastian Dobrincu, pe Facebook.

După ce a așteptat aproape o oră pentru un echipaj, Sebastian Dobrincu a povestit că abia după ceva timp a fost văzut de un medic, spunând că situația din spitalele românești este una delicată, începând de la condițiile care le sunt asigurate pacienților până cadrele medicale care fac față cu greu urgențelor. A mai trecut ceva timp până când medicul l-a asigurat că nu este nimic grav și a fost dus în salon.

„Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi”, a mai povestit milionarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *