FOTO! Botoșănean salvat în ultim moment de doi polițiști care se aflau în patrulare. Bărbatul era întins pe un câmp, la o distanță de aproximativ 3 kilometri de oraș

Vigilența polițistilor din Bucecea au făcut diferența între viață și moarte în cazul unui  bărbat de 45 de ani, din același oraș. Miercuri, 6 decembrie, în jurul orei 08:00, Cristian și Simina, din cadrul  Poliției Orașului Bucecea se aflau în serviciu de patrulare, cu autospeciala de poliție, pe drumul județean DJ 208 D, la o distanță de aproximativ 3 kilometri de oraș, când a observat pe câmp, o persoană întinsă pe sol.

Cristian, împreună cu colega de patrulare au oprit autospeciala și s-au îndreptat spre persoana respectivă, observând că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, cunoscut la nivelul subunității de poliție cu probleme de sănătate, îmbracat sumar, iar o parte dintre articolele vestimentare se aflau în apropierea acestuia.

”Cei doi l-au preluat și l-au transportat în regim de urgență la Centrul de Primiri Urgență din Bucecea, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, întrucât acesta prezenta simptomele instalării hipotermiei. În acest moment este în afara oricărui pericol, datorită colegilor noștri”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Doctorița Mariana Pitrop, dată afară de la Maternitatea Botoșani. Comisia de disciplină a decis desfacerea contractului după cazul Alexandra Ivanov

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *