FOTO Finala Miss & Mister Boboc 2023! Cine sunt câştigătorii la fete şi la băieţi!

Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, au organizat, miercuri seară, finala celei de-a 28-a ediţii a concursului Toamna Bobocilor, în cadrul căruia au fost desemnaţi Miss & Mister Boboc 2023. În finală s-au calificat câştigătorii concursurilor derulate la nivelul fiecărui liceu în parte. Au fost zece candidaţi, elevi de clasa a IX-a, de la tot atâtea licee.

Concurenţii au fost George Ciobanu şi Miruna Cătălina Burlacu- de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Andrei Matei Hagiu şi Cleopatra Rascarachi de la Colegiu Naţional AT Laurian, Florin David Ciobanu şi Marta Marta Listaru de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Ianis Kilimbar şi Anastasia Cobaschi de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian”, Ianis Matei Amariţei şi Sofgia Mălina Ciobanu de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Codruţ Iulian Vorniceanu şi Ariana Giulia Baltag de la Liceul „Alexandru cel Bun” (Textil), Alexandru Mihoreanu şi Gabriela Nichituş de la Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Iosif David Conţac şi Marta Ioana Ostafi de la Liceul de Ştiinţele Naturii „Grigore Antipa”, Mario Abalaşei şi Ştefania Teodora Baciuc de la Liceul cu Program Sportiv şi  Claus Onofrei şi Ana Denisa Prilipcianu de la Liceul „Dimitrie Negreanu”.

Primul loc la fete şi titlul de Miss Boboc 2023 a revenit Marta Ioana Ostafi de la Liceul de Ştiinţele Naturii „Grigore Antipa”, în timp ce la băieţi trofeul şi titlul de Miss Boboc a revenit lui David Florin Ciobanu de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”.

Aceştia au primit premiile de la şeful Inspectoratului Şcolar, Bogdan Suruciuc, şi, respectiv, directorul Casei Sindicatelor, Valentin Rău.

Pe locul al doilea s-au clasat Gabriela Nichituşi (Colegiul Economic „Octav Onicescu”) şi George Ciobanu de la  Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”).

Poziţia a treia a revenit elevilor  Sofia Mălina Ciobanu (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”) şi Mario Abalaşei (de la Liceul cu Program Sportiv).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *