Botoșănenii care veneau, astăzi, de la Londra la Suceava, cu Wizz Air, „în holding” din cauza vremii

Aeronava companiei Wizz Air care efectuează cursa Londra (Luton) – Suceava a intrat în „holding”, aşteptând îmbunătăţirea condiţiilor meteo, anunță reprezentanții Aeroportului Suceava.

Potrivit acestora, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv vizibilitate scăzută, aeronava companiei SkyUp care efectuează cursa Sharm El Sheikh (Egipt) – Suceava, a fost redirecţionată către Aeroportul „Henri Coanda” Bucureşti.

„Vă vom ţine la curent cu deciziile companiei aeriene referitoare la pasagerii care trebuiau se debarce la Suceava, precum şi cu pasagerii care trebuie să se îmbarce către Sharm el Sheikh”, precizează Aeroportul Suceava.

Avertizare meteo de ultimă oră

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare de vreme rea pentru întreaga țară, valabilă de pe 6 decembrie, ora 18.00 până pe 8 decembrie, ora 08.00.

În intervalul menționat vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, în extindere dinspre sud-vest. Local, îndeosebi în regiunile sudice, cantitățile de apă vor fi de 10…15 l/mp și izolat de 20 l/mp.

La munte și în Moldova vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În celelalte regiuni, pe parcursul nopții de miercuri spre joi (6/7 decembrie) vor predomina ploile, apoi vor fi precipitații mixte. Izolat se va depune polei.    

Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia și Dobrogea, cu viteze în general de 40…45 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *