Botoșăneanul Cătălin Bordea spune povestea celui mai greu an din viața lui în primul show de stand-up dintr-un cinema! Comediantul se lansează în lumea filmului

Cătălin Bordea lansează primul show de stand-up, ce va rula în cinematografele din toată țara. După modelul marilor comedianți din străinătate, Bordea scoate un “special” filmat și distribuit în regim de film. Intitulat sugestiv „Teoria Conspirației”, show-ul este inspirat din evenimentele prin care artistul a trecut în ultimul an. Gala de lansare va avea loc pe 7 decembrie, la Cinema City Cotroceni, iar din 8 decembrie show-ul va disponibil pentru public. Primele bilete au fost puse în vânzare încă de la 1 decembrie.

Cunoscut pentru show-urile lui, în varianta cu public, live, în care a jucat mereu rolul de moldovean puternic, pe care nimic nu îl doboară, Cătălin Bordea revoluționează și își transformă slăbiciunile, de această dată, în glumele spumoase, pe marele ecran. Timp de 70 de minute, artistul deconspiră evenimentele prin care a trecut în ultima perioadă.

,,Ultimul an m-a pus la grele încercări și atunci când viața îmi dă greu, am tendința să devin paranoic, să devin conspiraționist. În ciuda perioadei nefaste, am rămas încrezător până în ultima clipă în convingerile mele. Știrile, zvonurile, semnalele de alarmă și tot vuietul ce s-a creat în jurul vieții mele personale păreau doar o teorie a conspirației. Uneori conspiraționiștii ajung să aibă dreptate și teoria lor să se confirme, iar acest show fantastic este o confirmare a faptului că orice e posibil” mărturisește Cătălin Bordea.

Totul a plecat de la niște schițe, care mai apoi s-au materializat într-o producție cinematografică. Peste 25 de oameni au fost implicați în proiect, iar pregătirile au durat aproximativ trei luni. Partea creativă însă, care îi aparține exclusiv lui Cătălin, a început să se contureze cu mult timp înainte.

,,A început să lucreze la show la începutul anului, iar pe tot parcursul acestei perioade materialul a crescut, s-a maturizat, a evoluat până în forma ideală în care a ajuns să fie filmat. Totul pleacă de la niște schițe pe care Cătălin și le face, aceea e fundația show-ului care se construiește natural mai departe cu fiecare experiență de viață și cu fiecare urcare pe scenă”, spune Călin Crețu, producătorul show-ului „Teoria Conspirației” & CEO HLM Agency

După ce rulat în turneele cu public din întreaga țară, timp de un an, show-ul a fost filmat, în forma sa finală, la Blaj, într-o clădire cu aspect cinematic. Locația nu a fost aleasă întâmplător. Totul a fost gândit până la cele mai mici detalii, tocmai pentru a da o nota cinematografică proiectului. Inclusiv decorul a fost proiectat astfel încât să ducă cu gândul la un platou de filmare, Alexandra Panaite semnând scenografia.

Cei care doresc să meargă să vizioneze „Teoria Conspirației” la cinema se pot bucura încă de perioada de pre-sale. Biletele sunt disponibile de la 1 decembrie, atât online, pe râdemglumim.ro, cât și la sălile de spectacol.

Absolvent al Facultății de Teatru, din cadrul Universității I.L.Caragiale, Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de stand-up din România. Acesta s-a făcut remarcat datorită stilului unic și umorului specific. Încă de la începuturile sale pe scenă, experiențele personale prin care a trecut i-au fost sursă de inspirație. Artistul are cifre record: aproximativ 150 de show-uri pe an, peste 3.000 de show-uri live în carieră, și peste 1 milion de bilete vândute all time.

Pe lângă stand-up, Cătălin a avut nenumărate proiecte și în televiziune. A debutat la postul Antena 2 ( actualmente „Antena Stars”), iar mai apoi coprezentator în emisiunea „Un show păcătos”, alături de Dan Capatos. S-a făcut remarcat și în super show-ul „America Express”, alături de partenerul său, Nelu Cortea, unde au ieșit pe primul loc. În prezent, Bordea este jurat al emisiunii „I Umor”, de la Antena 1, aceasta fiind al treilea sezon în această postură, potrivit spynews.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *