Planul patronului FC Botoșani dacă echipa retrogradează

Valeriu Iftime spune într-o intervenție pentru PROSPORT că nu mai are somn de când echipa pe care o patronează de ani de zile este într-un uriaș pericol de retrogradare.

Moldovenii au stabilit deja un trist record pentru SuperLiga ajungând, după egalul alb de acasă cu Rapid, la nu mai puțin de 18 meciuri fără victorie în acest sezon! Practic, FC Botoșani a strâns doar egaluri și eșecuri, fără a fi apucat să se bucure măcar o dată de gustul unei victorii. Iar faptul că echipa se îndreaptă pas cu pas spre Liga 2 nu îi dă pace pentru că pe Iftime îl doare să vadă cum „copilul său“ se află în această situație critică. Iftime e pesimist în privința posibilității ca, dacă va retrograda FC Botoșani, să revină repede în primul eșalon. El spune că dacă se va întâmpla acest lucru foarte probabil va renunța, dar nu și la sport, pentru că se gândește serios să preia sau să creeze o echipă feminină de baschet sau de handbal cu care ar avea mai multe șanse să facă performanță.

„Dacă eu retrogradez, o să mă gândesc la o echipă serioasă de handbal, de volei, de fete ceva, nu știu, să fac ceva pentru sport. Da, va fi așa sau nu va fi deloc. Nu cred că în Liga 2 Botoșaniul mai are viață, decât dacă se naște cineva, un noroc fantastic. Am făcut un clasament, avem 10-11 ani în Liga 1, continuitate au 3-4 echipe mi se pare. Botoșaniul a avut o constanță aici, cu 3 ani în play-off, am pierdut play-off-ul în ultima etapă. Nu aș vrea să ne culcăm acum și să ne amintim cum a fost echipa asta.

Dacă am ceva care nu pot să dorm noaptea e din cauza lui FC Botoșani. Cumva toate celelalte lucruri ale mele sunt într-o matcă a normalității mele ca om, în afară de FC Botoșani, care mă mănâncă pur și simplu de două – trei luni de zile. Am tot zis că o las, de doi ani mă tot chinui. Mă tot las și nu mă las și echipa suferă, cred că de la mine vin toate astea.

Când am spus că o soluție ar fi să vând clubul, acum nu îl mai dau, dau și bani numai să îl ia unul, nu mai cer nimic, nu mai cer nicio garanție. Cred că toate lucrurile astea s-au așezat cumva și ăsta e rezultatul.

Asta îmi reproșez cumva și nu aș vrea să retrogradez. Cel mai vinovat sunt eu și de asta nu mă simt bine. În fine, mă gândesc, îmi vine să plâng prea tare la telefon, mai bine nu mai spun”, a spus Iftime, potrivit Cotidianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *