S-a stins din viaţă un fost parlamentar din Botoşani, de profesie medic. Înmormântarea va avea loc sâmbătă

Un fost parlamentar din Botoşani s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani. Este vorba de fostul senator PDSR (partid devenit ulterior PSD) Gheorghe Avram, care a deţinut mandatul de parlamentar în legislatura 1996- 2000.

Fost medic şi fost director al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Gheorghe Avram a încetat din viaţă într-un spital din municipiul Oradea. Sicriul cu corpul neînsufleţit al acestuia va fi adus la Ipoteşti, locul de naştere al acestuia. Înmormântarea fostului senator va avea loc sâmbătă la Cimitirul Pacea din municipiul Botoşani.

Potrivit paginii oficiale a Parlamentului, în cadrul activității sale parlamentare, Gheorghe Avram, născut pe 7 mai 1940, a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Belarus, Federația Rusă și Ucraina. Gheorghe Avram a inițiat patru propuneri legislative, din care două au fost promulgate legi.

Un tânăr de 19 ani își strigă durerea și neputința. „Toată copilăria mea a fost o luptă pentru supraviețuire, iar pentru părinții mei a fost o luptă să găsească soluții pentru a plăti toate tratamentele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *