Antrenor din Botoșani, rănit grav într-un accident rutier. Bărbatul are nevoie de sânge

Un antrenor din Botoșani, dar care s-a mutat la Iași, a fost rănit într-un accident rutier. El ar fi făcut un anevrism cerebral în timp ce conducea mașina și s-a izbit într-o autoutilitară, pe 30 noiembrie, la Târgu Frumos. Acum, apropiații fac apel pe rețelele de socializare pentru a găsi donatori.

Lucian Liciu are nevoie de sânge, grupa AII, fiind internat la Spitalul Sfântul Spiridon, cu traumatisme interne și arsuri pe corp.

„Avem nevoie de persoane care să doneze sânge pentru prietenul asociației noastre, Lucian Liciu. Aceasta a susținut gratuit numeroase evenimente în cadrul asociației noastre, atât pentru copii, cât și pentru adulți. De această dată trebuie să fim noi alături de el! El este internat la Secția ATI a Spitalului Sf. Spiridon cu numeroase traumatisme interne și arsuri pe suprafața corpului”, este anunțul postat pe pagina de Facebook Asociația împreună pentru Miroslava.

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Lucian este instructor de înot, cu o experiență de 20 de ani în natație, dar și antrenor de zumba.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *