Bătaie ca în Vestul sălbatic la Botoșani! Trei tineri s-au bătut și s-au tăiat în stradă. Doi dintre ei sunt acuzați de tentativă de omor

Trei tineri din județul Botoșani s-au bătut și s-au tăiat în plină stradă, iar acum doi dintre ei sunt acuzați de tentativă de omor. Cei trei au fost implicați într-un scandal care a avut loc pe 12 octombrie 2023 pe o stradă din orașul Flămânzi, iar în cursul zilei de luni procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată a doi dintre ei.

Unul dintre ei, Alin George Cnej, în vârstă de 18 ani, din oraşul Flămânzi, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea unei infracțiuni de „tentativă de omor” și a două infracțiuni de „lovire sau alte violențe”. Al doilea, Alexandru Iftode, de 17 ani, tot din Flămânzi a fost trimis în judecată. în stare de libertate, pentru săvârșirea unei infracțiuni de „tentativă de omor”.

„S-a reţinut că, în seara de 12 octombrie 2023, în jurul orei 19.00, în timp ce se deplasau pe o stradă din orașul Flămânzi, persoana vătămată B.A.D. și inculpatul- persoană vătămată I.A. au fost loviți cu pumnii și picioarele peste cap și corp de către inculpatul- persoană vătămată C.A.G., împrejurare în care inculpatul- persoană vătămată I.A. a încercat de mai multe ori să-l lovească pe inculpatul- persoană vătămată C.A.G. cu un obiect dur tăietor/înțepător în partea superioară a corpului și a reușit să-i aplice o singură lovitură cu acel obiect în zona capului, cauzându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 14-15 de zile de îngrijiri medicale, după care, în jurul orei 19.30, inculpatul-persoană vătămată C.A.G., înarmat cu un obiect tăietor (macetă), l-a lovit cu respectivul obiect, din spate, pe inculpatul- persoană vătămată I.A., cauzându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 14-15 de zile de îngrijiri medicale”, au transmis procurorii.

Știrea inițială

Un tânăr de 18 ani, din judeţul Botoşani, este acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat două persoane pe stradă. Este vorba de Alin George Cnej din oraşul Flămânzi, care, la sfârşitul săptămânii trecute, pe fondul consumului de alcool, a scos un cuţit şi i-a atacat pe alţi doi tineri din localitate cu care s-a întâlnit pe stradă.

Iniţial, botoşăneanul a fost acuzat de comiterea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, însă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au decis schimbarea încadrării juridice în tentativă de omor.

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 12 octombrie 2023, în timp ce se deplasa pe o stradă din orașul Flămânzi, s-a întâlnit cu victimele, doi tineri, din aceeași localitate, iar pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, le-a aplicat acestora mai multe lovituri, provocându-le leziuni fizice”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Ulterior, la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *