Au chefuit cu mult alcool, în minivacanța de 1 Decembrie, și au ajuns la Urgențe! Zeci de botoșăneni, la spital din cauza băuturii. Unii s-au luat și la bătaie

Au chefuit cu mult alcool, în minivacanța de 1 Decembrie, și au ajuns la Urgențe! Este cazul a zeci de botoșăneni, care au ajuns la spital, zilele acestea, din cauza băuturii. Ba mai mult, unii s-au luat și la bătaie, astfel că au ajuns pe mâna medicilor și cu leziuni.

În perioada 30 noiembrie- 4 decembrie, în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Botoșani au fost 512 prezentări. Potrivit reprezentanților unității spitalicești, dintre acestea, 13 pacienți au ajuns la spital ca urmare a unor agresiuni,  15 au avut nevoie de îngrijiri din cauza consumului abuziv de alcool.

În aceste zile, activitatea medicală a spitalului nu a fost afectată de sărbătorirea zilelor din minivacanța de 1 Decembrie. Ca și până acum, în cadrul Unității Primiri Urgențe (UPU), pacienții au fost preluați nonstop, investigați și, după caz, spitalizați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *