Nenorocire! Un bărbat și-a înjunghiat soția în sediul unei primării. Cei doi erau în divorț

Un bărbat și-a înjughiat soția de mai multe ori în sediul primăriei Belcești. Potrivit anchetatorilor, cei doi locuiau separat, fiind în procedura de divorț. Ei s-au căsătorit în 2022, amândoi fiind al doilea mariaj. Au apărut însă neînțelegeri, iar cei doi au depus actele pentru divorț în urmă cu trei luni. Ea s-a mutat la Cornele Caprei, iar el a rămas în Liteni, scrie ZiaruldeIasi.

Luni, femeia a venit la Primările pentru treburi administrative însoțită de mama ei. Aici o aștepta soțul care a început să o fugărească prin curtea instituției. A prins-o în Primărie unde a dat cu spray paralizant și a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori.

Soțul a prins-o și a înjunghiat-o de la mai multe ori cu un cuțit. Bărbatul a fost imobilizat de angajații Primăriei, iar pentru transportarea victimei la spital s-a solicitat ajutorul SMURD.

Primarul Dumitru Tanasă spune că cei doi erau căsătoriți de trei ani, dar că au convenit să se despartă de comun acord. Nu mai locuiau împreună și s-au înțeles ca astăzi să vină la sediul primăriei să semneze actele de divorț, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Primarul Belceștiului a mai spus că cei doi nu aveau copii împreună, dar că femeia are o fetiță din prima căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *