Un botoșănean a fost reținut chiar în timpul unei acțiuni a polițiștilor, în incinta unei case de pariuri. Ce au găsit oamenii legii în urma unui control corporal

Un botoșănean a fost reținut chiar în timpul unei acțiuni a polițiștilor. La data de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat adevărat de 42 de ani, din municipiul Botoșani.

”Acesta a fost depistat în timpul unei acțiuni a polițiștilor, în incinta unei case de pariuri. Întrucât era cunoscut cu activități infracționale, acesta a fost supus controlului corporal, prilej cu care, asupra sa a fost identificat un telefon mobil, care nu îi aparținea. Ulterior, din cercetări a rezultat faptul că telefonul ar fi fost sustras de la o femeie de 74 de ani, în timp ce aceasta se afla intr-o stație de călători, fără ca victima să sesizeze lipsa bunului, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Telefonul a fost restituit persoanei vătămate, iar bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *