VIDEO Poliţistul din Botoşani care s-a sinucis pe mormântul fiicei sale era în civil, dar a mers cu maşina Poliţiei

Poliţistul din Botoşani care s-a sinucis, joi dimineaţă, pe mormântul fiicei sale era în civil, dar a mers la Vlăsineşti cu maşina Poliţiei. Potrivit oficialilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, tânărul ieşise din serviciu miercuri la ora 16.00, iar joi, când s-a produs tragedia, era liber.

Cristian Gheban a luat maşina de la Postul de Poliţie din Stăuceni, unde era şef, şi s-a deplasat la Vlăsineşti, acolo unde s-a aşezat lângă crucea de pe mormântul Andreei, fetiţa sa moară acum 23 de ani, şi şi-a descărcat pistolul din dotare. A tras un singur glonţ în cap, murind pe loc. A fost găsit la scurt timp fără suflare.

„Parcă ar fi strâns în braţe crucea, în semn că ar fi vrut să o îmbrăţişeze pe fetiţa sa”, susţine un coleg de-al agentului.

Zgomotul scos de descărcarea pistolului nu a fost auzit, însă un localnic a ajuns în cimitir imediat după ora 10.00 şi l-a găsit pe bărbat mort. Deocamdată, nu se ştie la ce oră a ajuns botoşăneanul în cimitir şi nici când s-a sinucis.

Motivul tulburător pentru care poliţistul din Botoşani şi-a pus capăt zilelor în cimitir

S-a stabilit care este motivul pentru care poliţistul din Botoşani şi-a pus capăt zilelor în cimitirul din localitatea Vlăsineşti. Agentul de poliţie, în vârstă de 47 de ani, ar fi recurs la acest gest de dorul unei fetiţe de-ale sale. Potrivit unor surse, botoşăneanul a avut o fetiţă care ar fi murit la vârsta de un an şi ar fi fost înmormântată acolo. Fetița a fost botezată Andreea, iar joi este Sfântul Andrei.

Practic, corpul neînsufleţit al poliţistului ar fi fost găsit chiar pe mormântul fetiţei sale. Procurorii anchetează acest caz. Corpul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Ştirea iniţială

Caz șocant în județul Botoșani. Un polițist de 47 de ani a murit după ce s-a împușcat, joi dimineață, cu arma din dotare într-un cimitir dintr-o localitate din Botoșani. Descoperirea a fost făcută de un cetățean, care a sunat la 112 și a anunțat Poliția.

Evenimentul s-ar fi petrecut în jurul orei 10.00, polițistul având o plagă împușcată la cap. Criminaliștii sunt la fața locului pentru a stabili cum s-a produs tragedia, Polițistul era căsătorit și are și copii.

Încă o tragedie la Botoșani! O femeie a murit după ce i s-a făcut rău la slujba de la biserică

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *