Polițistul care s-a împușcat în cap în cimitir lucra la IPJ Botoșani din 1996

Polițistul care s-a împușcat în cap într-un cimitir era angajat al Inspectoratului de Poliție Județean din 1996. În vârstă de 47 de ani, agentul de poliție s-a împușcat cu arma din dotare.

Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10:30, am fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma deplasării la fața locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani. Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996”, a precizat Delia Neniscu.

Cercetările sunt continuate sub sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Tragedie la Botoșani! Un polițist s-a împușcat cu arma din dotare într-un cimitir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *