FOTO! Accident cu victimă la Dorohoi. Bărbat pe trotinetă, acroșat de un autoturism

Un accident de circulație a avut loc miercuri, 29 noiembrie 2023, în jurul orei 16:15, în centrul municipiului Dorohoi, pe strada Dimitrie Pompeiu.

Din primele cercetări se pare că șoferul unui Volkswagen Golf care se deplasa pe strada DImitrie Pompeiu, în apropierea intersecției cu strada Dumitru Furtună și a trecerii de pietoni semaforizate, surprinde și accidentează un bărbat aflat pe trotinetă electrică.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Poliției Municipale Dorohoi și un echipaj mixt poliție-jandarm, dar și o ambulanță din cadrul SJA care a preluat bărbatul aflat pe trotinetă. Acesta a suferit o contuzie la antebraț și a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, bărbatul de pe trotineta electrică a fost testat, în cazul acestuia rezultatul fiind de 0,28mg/l alcool pur în aer expirat.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale, potrivit DorohoiNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *