Botoșăneanul părăsit de soție pentru cel mai bun prieten face dezvăluiri dureroase. „Când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăluia”

Botoșăneanul Cătălin Bordea a făcut noi dezvăluiri din spatele culiselor divorțului de Livia, cea care i-a fost parteneră de viață timp de 10 ani. Comediantul a povestit cum a întrebat-o de câteva ori dacă are o relație extraconjugală cu Spike, însă aceasta a negat totul. Bordea a aflat din presă că fosta lui soție se află într-o relație cu Spike, cel care i-a fost cavaler de onoare la nunta cu Livia. Potrivit DigiFm, actorul în vârstă de 38 de ani a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi, despre cel mai dificil moment al vieții sale. Cătălin Bordea a dat noi detalii despre divorțul de Livia și despre ceea ce s-a întâmplat între ei în ziua în care femeia a părăsit căminul conjugal. Comediantul încă este afectat de separarea de fosta lui soția.

Bordea a spus că nu s-a așteptat niciodată să ajungă în pragul divorțului și cu atât mai mult ca femeia cu care voia să își petreacă restul vieții să îl înșele cu unul din cei mai buni prieteni. Deși a preferat să păstreze tăcerea timp de mai multe luni, acum Cătălin Bordea s-a supărat când a auzit că Spike îl vorbește de rău și se laudă cu faptul că i-a furat-o pe Livia.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă. Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam. Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă”, a povestit Cătălin Bordea.

Acesta a precizat că nu s-a așteptat ca Spike să îi fure soția, ținând cont de faptul că întotdeuna l-a privit ca pe un frate și i-a fost alături în unele din cele mai grele momente.

„L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături”, a mai spus Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea s-a arătat șocat de felul în care Spike vorbește despre el, mai ales că artistul a fost cel care i-a făcut rău.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui om”, a afirmat actorul.

Întrebat dacă l-a căutat pe Spike pentru a vorbi cu el de când a aflat că formează un cuplu cu Livia, Cătălin Bordea a spus că nu are ce să discute cu el.

„De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc. Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăluia. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a mai spus Bordea.

Sursa: digifm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *