Consilier municipal, acuzat că nu știe să scrie: Când corespondăm trebuie să știm să scriem. Mai folosim și diacriticele iar Aleea Nucului și Aleea Parcului se scriu cu litere mari

Consilierul local Marius Rogojischi acuză un coleg din Consiliul municipal Botoșani că nu știe să scrie. Rogojinschi a spus că consilierul Eugen Țurcanu a formulat trei adrese în care incriminează Teatrul ”Mihai Eminescu” că are o problemă de poluare, toate cu greșeli de scriere. Marius Rogojinschi a ținut să precizeze că consilierii locali reprezintă imaginea unității administrativ-teritoriale.

Chiar și între noi, consilierii, când corespondăm trebuie să știm să scriem. Într-o corespondență legată de un subiect al Teatrului Mihai Eminescu, domnul coleg, distinsul Eugen Țurcanu, a formulat trei adrese prin care incrimina teatrul că are o problemă de poluare cu atelierul de tâmplărie din punctul termic. Numai că, în momentul în care facem o conversație în scris, mai folosim și diacriticele și trebuie să mai spunem că Aleea Nucului și Aleea Parcului se scriu cu litere mari, cu majuscule, fiind substantive proprii. Iar adresantul nu era Teatrul Mihai Eminescu, era Greta care va salva planeta, pentru că dvs. spuneți că datorită poluării de la acel punct termic, unde este atelierul de tâmplărie, pulberea de lemn asfixiază copii călcând pe cadavre”, a spus Marius Rogojinschi.

Acesta a completat că în sala teatrului nu a murit nimeni în cei 65 de ani de existență, însă la Direcția de Sport și Agrement, condusă de Eugen Țurcanu, au fost înregistrate două decese.

Consilierul local Eugen Țurcanu nu a vrut să comenteze asupra acestui subiect, făcându-l pe Rogojinschi securist.

Ce pot să-i spun unui securist!”, a fost replica lui Țurcanu.

One thought on “Consilier municipal, acuzat că nu știe să scrie: Când corespondăm trebuie să știm să scriem. Mai folosim și diacriticele iar Aleea Nucului și Aleea Parcului se scriu cu litere mari

  1. Macar cel acuzat are performante sportive nationale,dar matale,mare turnator cu ce te lauzi?Daca esti asa valoros,in afara de mancator, ce ai cautat mare manager la Teatrul de Papusi si nu la Teatrul Mare? Mai bine taci …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *