FOTO & VIDEO! O nouă zi de proteste la Casa Județeană de Pensii și AJPIS Botoșani

Angajații Casei Județene de Pensii Botoșani și cei ai Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială au protestat, astăzi, din nou în fața instituției. Protestatarii au purtat aceleași pancarte cu mesajele ”Nu renunțăm! Și noi contăm!”, ”Suntem uniți, nu renunțăm!”.

Angajații instituțiilor din Ministerul Muncii cer eliminarea inechităților salariale prin majorarea salariilor și condiții de muncă mai bune.

Creșterea continuă a inechităților salariale, condiții de muncă precare și deficitul de personal au determinat angajații să acționeze pentru a obține schimbări concrete și sustenabile. Scăderea puterii de cumpărare și impactul inflației au accentuat la rândul lor starea de nemulțumire și au impus necesitatea acestei măsuri. Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii este organizație sindicală dedicată apărării drepturilor angajaților din sectorul ministerului Muncii și promovării unor condiții de muncă corecte și sigure. Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii rămâne deschisă la dialog pentru găsirea soluțiilor care să conducă la o îmbunătățire a calității vieții profesionale pentru toți membrii săi. Ne cerem scuze pentru orice disconfort generat beneficiarilor noștri și îi apreciem pentru înțelegerea de care au dat și dau dovadă în aceste momente”, transmit sindicaliștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *