FOTO! Investiție de 10 milioane de euro în reabilitarea energetică a Spitalului Județean ”Mavromati”. Cum va arăta!

Consiliul Județean a aprobat astăzi reabilitarea corpurilor centrale (A, B și C) ale Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati”  Este vorba de un proiect major în valoare de aproximativ 10 milioane de euro, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Scopul principal al măsurilor de reabilitare/modernizare energetică al clădirilor existente îl constituie reducerea consumurilor energetice pentru încalzirea/climatizarea/ventilarea spațiilor, economia de energie electrică, precum și reducerea costurilor pentru prepararea apei calde de consum în condițiile asigurării condițiilor de microclimat confortabil obligatoriu în strânsă legatură cu izolarea termică a anvelopei clădirii. Clădirea va fi dotată cu Building Management System ce are în vedere controlul supervizat al echipamentelor instalate într-o clădire, în vederea reducerii consumului de energie, optimizării funcționării și sporirii gradului de confort și siguranță.

Această investiție este parte componentă a programului nostru de dezvoltare a serviciilor de sănătate. În ultimii 3 ani, Consiliul Județean are investiții majore în stemul sanitar botoșănean, totalul proiectelor implementate sau aflate în implementare depășind 50 de milioane de euro. Continuăm dotările și investițiile în sistemul sanitar botoșănean, pentru că ne dorim ca Spitalul Județean să ofere cele mai bune servicii medicale, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

One thought on “FOTO! Investiție de 10 milioane de euro în reabilitarea energetică a Spitalului Județean ”Mavromati”. Cum va arăta!

  1. Cladirea SJU a mai fost reabilitata termic acum vreo 10 ani. Spitalul de Psihiatrie este foarte vechi are 100 de ani. Spitalul de boli infectioase, spitalul TBC sunt deteriorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *