FOTO Accident produs de un șofer băut și fără permis! A intrat cu mașina într-un șanț, apoi s-a răsturnat peste un gard

Un accident a fost produs de un șofer băut și fără permis! A intrat cu mașina într-un șanț, apoi s-a răsturnat peste un gard. Accidentul a avut loc pe raza localității sucevene Frătăuții Vechi. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Potrivit polițiștilor, la data de 26.11.2023, în jurul orelor 22:30, un bărbat a condus autoturismul pe DJ 178C, în interiorul localității Frătăuții Vechi, având direcția de deplasare dinspre comuna Frătăuții Noi către Rădăuți. În autoturism, în calitate de pasageri se mai aflau alți trei bărbați.

La un moment dat șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul prin partea stângă față de direcția sa de mers, a pătruns în șanț după care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. Ca urmare a impactului a rezultat avarierea autoturismului, cât și vătămarea corporală ușoară din culpă a conducătorului auto și a unui pasager.

Ca urmare a testării cu aparatul etilometru a conducătorului auto s-a stabilit faptul că acesta avea o alcoolemie de 0,60 mg/L alcool în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Totodată, ca urmare a interogării bazelor de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că șoferul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. (1) rap. la art. 193 alin. (2) din Codul Penal, ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, fapte prev. şi ped. art. 336 alin. (1) din Codul Penal, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335 alin. (1) din Codul Penal.”, arată IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *