Amplă acțiune a polițiștilor în județ pentru depistarea șoferilor băuți și drogați

Polițiștii rutieri au acționat și în acest weekend pentru depistarea celor care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor. Astfel, la data de 26 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier, împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică și Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au organizat o acțiune pentu impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența drogurilor sau alcoolului.

Activitățile s-au desfășurat atât în municipiul Botoșani, cât și a comunelor din proximitatea acestuia, fiind legitimate peste 120 de persoane și controlate 90 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 40.000 de lei, 59 dintre acestea fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier, iar 12 sancțiuni pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, respectiv, tulburarea ordinii și liniștii publice și provocare de scandal, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *