Isprava unui tânăr de 18 ani din Botoșani! A furat o maşină și a ieșit la plimbare beat și fără permis

Un tânăr din județul Botoșani este cercetat pentru trei infracțiuni. La data de 25 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe strada 1 Decembrie, din orașul Darabani, un autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Mileanca.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, botoşăneanul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult decât atât, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea l-a sustras de la o cunoștință, fără consimțământul acesteia. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și furt înm scop de folosință”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *