FOTO & VIDEO! Angajații Casei Județene de Pensii și AJPIS Botoșani, protest zgomotos în fața instituției: Nu renunțăm! Și noi contăm!

Angajații Casei Județene de Pensii Botoșani și cei ai Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială au protestat, astăzi, în fața instituției. Protestul a fost unul zgomotos cu vuvuzele și cu pancarte.

”Nu renunțăm! Și noi contăm!”, ”Suntem uniți, nu renunțăm!”, au fost mesajele transmise de protestatari. Angajații instituțiilor din Ministerul Muncii au intrat, de astăzi, 27 noiembrie, în grevă generală. Ei cer eliminarea inechităților salariale și pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Această acțiune vine în contextul eforturilor constante ale Federației Sindicatelor din Ministerul Muncii de a obține condiții de muncă optime și remunerare echitabilă. Membrii sindicatelor au considerat că, greva este un pas necesar pentru a atrage atenția asupra problemelor semnificative cu care se confruntă angajații din instituțiile Ministerului Muncii.

Creșterea continuă a inechităților salariale, condiții de muncă precare și deficitul de personal au determinat angajații să acționeze pentru a obține schimbări concrete și sustenabile. Scăderea puterii de cumpărare și impactul inflației au accentuat la rândul lor starea de nemulțumire și au impus necesitatea acestei măsuri. Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii este organizație sindicală dedicată apărării drepturilor angajaților din sectorul ministerului Muncii și promovării unor condiții de muncă corecte și sigure. Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii rămâne deschisă la dialog pentru găsirea soluțiilor care să conducă la o îmbunătățire a calității vieții profesionale pentru toți membrii săi. Ne cerem scuze pentru orice disconfort generat beneficiarilor noștri și îi apreciem pentru înțelegerea de care au dat și dau dovadă în aceste momente”, transmit sindicaliștii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *