VIDEO Mizeria cumplită în care trăiește o femeie din Botoșani! Apartamentul, un adevărat focar de infecție

O femeie din Botoșani trăiește într-o mizerie cumplită într-un apartament din municipiul reședință de județ. Locuința arată extrem de insalubru, iar mirosul pestilențial se simte de pe holul blocului. Botoșăneanca adună munți de multă vreme gunoaie în garsoniera situată pe strada Cornișa nr. 8 și abia poți intra în interior.

Locuința arată ca o cocină, plină de gunoaie și gândaci, dar femeia nu pare deranjată de acest lucru. Ea trăiește acolo alături de partenerul său, iar un vecin a surprins chiar câteva imagini din apartamentul respectiv, când cei doi se cinsteau cu alcool, nefiind deranjați de miros, gândaci sau avalanșa de gunoi.

Haine, ambalaje, PET-uri, dar și alte lucruri inutile au fost strânse în locuință, spre disperarea vecinilor, care abia pot trece prin fața apartamentului respectiv din cauza mirosului groaznic. De nenumărate ori i-au cerut vecinei lor să facă curățenie dacă ține la sănătatea ei, dar și a celor din jur, însă femeia i-a ignorat și a continuat să adune tot felul de mizerii.

Nu mi se pare normal așa ceva!”, ne-a mărturisit un botoșănean care a rămas șocat de modul în care arată locuința respectivă.

O altă botoșăneancă s-a ales cu amendă din cauza mizeriei

Nu este singura care trăiește în acest fel. Luna trecută, Poliția Locală a amendat o altă femeie din Botoșani care trăiește într-o mizerie de nedescris într-un apartament. Exasperați de mirosul îngrozitor, vecinii au făcut reclamații la Poliția Locală. Astfel, pe 18 octombrie, polițiștii locali au intrat în apartamentul femeii situat în Bulevardul George Enescu nr.1 „constatându-se că numita U.L. nu a asigurat întreținerea corespunzătoare a locuinței prin activități de igienizare”. Femeii i s-a impus să facă curățenie astfel încât să nu mai deranjeze vecinii din cauza mirosului pestilențial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *