Valeriu Iftime anunță transferuri la FC Botoșani: Am șapte-opt fotbaliști de care vreau să mă despart

După 16 etape disputate în primul eșalon al României, FC Botoșani se situează pe ultimul loc cu opt puncte. Doar opt rezultate de egalitate și opt înfrângeri au înregistrat moldovenii până în acest moment.

Valeriu Iftime anunță transferuri la FC Botoșani: “Voi insista!”

FC Botoșani e singura echipă fără victorie din campionat. Valeriu Iftime, patronul clubului, a vorbit pentru Sport.ro, înaintea meciului cu Petrolul, despre situația de la echipă și a subliniat faptul că trupa sa are mare nevoie de a sparge gheața în actuala stagiune cu o victorie.

Nu mai contează părerea mea. Dacă mă uit la locul meu din campionat mai pot emite pretenții? Suntem într-o situație dificilă. E puțin entuziasm, că am avut două meciuri în care nu am pierdut, două meciuri cu echipe bune, să zic. Nu suntem deloc într-o poziție să fim optimiști.

Ce vom face de acum e să muncim foarte tare și trebuie să câștigăm un meci, ăsta e cel mai important lucru. Avem cu Petrolul, după vine Rapidul. Orizontul e ca în ‘Baltagul’, când îl căuta Vitoria Lipan pe Nechifor. Așa suntem noi cu victoria.

Eu nu sunt disperat, îmi pare rău că suntem aici, mă preocupă să ies din zona asta, dar mai mult ce să fac? Băieții sunt încrezători, am vorbit cu ei mai mult ca niciodată. Încerc să fiu un patron de club cu plățile organizate”, a spus Valeriu Iftime.

Finanțatorul a mai remarcat faptul că în iarnă va încerca să aducă noi jucători la club, mai ales că perioada de mercato din vară nu a fost cea mai strălucită pentru clubul botoșănean.

“Am în vedere în iarnă niște transferuri. Voi încerca să insist pentru ele. Oricum e iarna scurtă. Mercato din iarnă oricum nu știu cât o să ne ajute. Trebuie de pe acum să luăm jucători, pe care oricum îi găsești greu. Am și încă șapte-opt fotbaliști de care vreau să mă despart. Toate lucrurile astea sunt într-o viteză nebună”, a mai spus patronul, potrivit sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *