FOTO! Microbuze electrice pentru transportul local într-un oraș din județul Botoșani. Vor fi puse în curând în circulație

Transport urban local modern și ecologic în orașul Flămânzi. Trei microbuze electrice urmează să fie puse în circulație în cel mai scurt timp.

Achiziția s-a realizat în cadrul proiectului ,,Masuri integrate de investiții pentru o dezvoltare durabila a mobilității urbane în cadrul orașului Flămânzi din județul Botoșani”.

În cadrul investiției, cu o valoare de 6 milioane euro, s-au asfaltat 10 km de străzi cu trotuare și piste de biciclete, s-a construit un depou și o clădire administrativă și s-au achiziționat trei microbuze electrice ce vor intra în curând in circulație, a declarat Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

Scrierea proiectului a demarat in 2015, moment in care a fost întocmit studiul de fezabilitate si Planul de mobilitate urbana al orașului Flămânzi. Depunerea proiectului a fost realizată în 2017 când s-a deschis sesiunea. Au mai trecut apoi 2 ani, perioada in care s-a evaluat proiectul, pana în iulie 2019 când a fost declarat câștigător si s-a semnat contractul de finanțare. Timp de 1 an s-au făcut licitațiile pentru achiziționarea proiectul tehnic și a lucrărilor de execuție, iar acum începem să culegem roadele unei munci de 8 ani”, spune Dan Oloeriu.

One thought on “FOTO! Microbuze electrice pentru transportul local într-un oraș din județul Botoșani. Vor fi puse în curând în circulație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *