FOTO! Competiție de minifotbal între polițiștii botoșăneni. Vezi clasamentul!

Polițiștii din cadrul Biroului Pregătire Profesională, împreună cu Asociația Sportiv ”Dinamo” au organizat, pe 23 noiembrie, o competiție de minifotbal, la care au participat echipe formate din polițiști și elevi ai școlilor de poliție.

Evenimentul sportiv s-a desfășurat în contextul zilei naționale a României ”1 Decembrie” și a avut loc în municipiul Dorohoi, cu participarea a 10 echipe care au reprezentat structurile de poliție din cadrul aparatului județean și subunitățile de poliție de la nivelul I.P.J. Botoșani.

La finalul competiției, pe primele 3 locuri s-au clasat echipele formate din polițiștii din Botoșani-locul I, Dorohoi – locul II și Săveni- locul III, iar polițiștii din Darabani au primit premiul pentru echipa fair-play, adoptând o astfel de conduită pe tot parcursul competiției.

Echipele clasate pe podium și cei mai buni jucători au fost recompensați cu diplome și cupe, iar participanții care s-au remarcat în mod special sunt: cel mai bun portar, Andriș Emanuel din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale, golgheterul competiției, Zmfirache Bogdan din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla și cel mai bun jucător, Andrei Iulian din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *