Un tânăr de 23 de ani a fost prins de polițiștii botoșăneni fără permis la volanul unei mașini. Explicația pe care le-a dat-o oamenilor legii

Un tânăr de 23 de ani a fost prins de polițiștii botoșăneni fără permis la volanul unei mașini. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, care a fost depistat la volan, deși nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 10.30, poliţiştii de frontieă din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, la intrarea în perimetrul punctului, un autoturism înmatriculat în Cehia, condus de un bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 23 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta un permis de conducere şi a declarat poliţiştilor de frontieră că nu deţine un astfel de document. Bărbatul a declarat că a condus autoturismul pe o distanţă scurtă, fără a şti care sunt consecinţele conducerii fără permis.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *