Șofer tras pe dreapta de polițiștii botoșăneni. A fost amendat cu 2000 lei

Un șofer a fost amendat cu 2000 lei de lei și a rămas și fără încărcătura de lemne după ce a fost tras pe dreapta. Polițiștii au oprit pentru control, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din județul Suceava, care transporta 2,4 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că datele înscrise în avizul de însoțire nu corespund cu realitatea faptică, motiv pentru care  acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos care nu se regăsea în documente a fost supus confiscării.

Pe 23 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi au acționat în zona de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

Astfel, activitatea s-a desfășurat pe principalele artere rutiere, fiind controlate 32 de autovehicule, prilej cu care 10 dintre conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amnedă în valoare totală de peste 3.500 de lei.

Unul dintre conducătorii auto a fost sancționat pentru transport de material lemnos fără documente legale, transmite IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *