Pedeapsa pe care a primit-o Simona, tânăra care a înșelat un bătrân italian cu 780.000 de euro

Simona Mărgăian (actualmente Filip) a fost condamnată de Tribunalul Gorj, după ce l-ar fi escrocat pe un bătrân italian, timp de doi ani. Ea a fost găsită vinovată de spălare de bani și înșelăciune, după ce l-a convins pe septuagenarul Francesco Thiella să-i de fabuloasa sumă de 780.000 de euro, scrie gandul.ro. Francesco a crezut că și-a cunoscut jumătatea, atunci când a întâlnit-o pe gorjeanca, care are acum 36 de ani.

Femeia a început, însă, să îi ceară diverse sume de bani și, cucerit de farmecele româncei, italianul i-a virat în conturi o avere fabuloasă – nu mai puțin de 780.000 de euro. Pentru a face rost de bani, septuagenarul și-a vândut toate proprietățile pe care le avea în Milano.

Italianul s-a trezit din „visul frumos de iubire” abia în 2018, așa că a apelat la instanțe din România pentru a-i face dreptate.

Acum, Tribunalul Gorj a condamnat-o pe frumoasa româncă la 5 ani de închisoare cu executare. Mai mult, gorjeanca de 36 de ani va trebui să-i achite italianului Francesco Thiella daune materiale de aproximativ 700.000 de euro, precum și alți 10.000 de euro ca daune morale.

Tot ea va trebui să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 25.000 de lei.

One thought on “Pedeapsa pe care a primit-o Simona, tânăra care a înșelat un bătrân italian cu 780.000 de euro

  1. păcat, bosorogul trebuie să plătească daune femeii pentru înșelăciune cu consecințe grave asupra organismului ei….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *