Cât câștigă un casier sau un șef de magazin Pepco. Angajații primesc și bonuri de masă

pepco- al doilea magazin la BotosaniRetalilerul polonez Pepco a intrat pe piața din România în anul 2015 și are în prezent un total de aproximativ 2.800 de angajați în cele peste 300 de magazine din țară.

Mulți români caută locuri de muncă în domeniul retail, iar Pepco este unul dintre angajatorii de top din acest segment, atât prin prisma numărului de angajați, cât și din punct de vedere al salariilor și altor facilități oferite.

Dacă vrei să lucrezi într-un magazin Pepco trebuie să știi că salariile încep de la 2.100 de lei, plus bonuri de masă în valoare de 300 de lei, iar un șef sau director de magazin încasează 3500 de lei, la care se mai adaugă bonuri de masă, tot de 300 de lei, potrivit Playtech.

În schimb, retailerul promite celor care se vor angaja în cadrul Pepco anumite beneficii. Astfel, programul de lucru este de 8 ore, plus 30 de minute pentru pauza de masă, care se ia după ora 13:00. Trebuie să mai știi că este obligatoriu sa porti încălțăminte de culoare neagră. În plus:

Contract de muncă pe perioadă nedeterminată
Salariu avantajos la timp
Bonusuri motivante

Bonuri de masă
Discount de angajat de până la 25% la produsele Pepco
Program de lucru flexibil

Dezvoltare profesională și de oportunități de promovare
Sprijinul unei echipe prietenoase.

Pepco și-a început activitatea în Polonia, cu mai bine de douăzeci de ani în urmă. Astăzi retailerul activează în optsprezece țări din Europa și a devenit unul dintre cele mai populare magazine de îmbrăcăminte pentru copii, dar și un lider în domeniul articolelor decorative, potrivit RomaniaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *