Managerul Spitalului Județean Botoșani, anunț pentru această categorie de pacienți: Se pot prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie

Pacienții care au nevoie de scrisori medicale legat de inițierea tratamentului pentru anticoagulant se pot adresa la Cabinetul de geriatrie-gerontologie din Ambulatoriul Spitalului Județean ”Mavromati” .

Potrivit medicului Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean Botoșani, pacienții se pot prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

”La cabinetul de geriatrie se pot adresa pacienții care au nevoie de scrisori medicale legat de inițierea tratamentului pentru anticoagulant, având în vedere că adresabilitatea pe cabinetul de cardiologie este foarte mare și timpii de așteptare sunt foarte mari. Pacienții se pot prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie și cu cardul de sănătate la cabinetul de geriatrie, precum și cu documentele medicale unde au recomandare din partea medicului specialist”, a precizat medicul Monica Adăscăliței.

FOTO Accident la Botoșani! O femeie a fost rănită, iar mașina a fost distrusă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *