Sensuri giratorii aproape de finalizare pe drumul Botoșani- Tg. Frumos. Achiței: Constructorul continuă să execute într-un ritm alert lucrările rămase

Sensurile giratorii sunt aproape de finalizare pe DN 28B Botoșani-Tg. Frumos. Potrivit senatorului PNL Cristian Achiței, „constructorul continuă să execute într-un ritm alert lucrările rămase pentru modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos”.

Potrivit acestuia, cele mai substanțiale progrese se observă în amenajarea sensurilor giratorii de la Flămânzi și Tg. Frumos, precum și la consolidarea tronsonului afectat de alunecări de teren din apropierea Mănăstirii Zosin. Se lucrează, de asemenea, pe toate podurile, la finalizarea căii de pod, montarea parapetelor și executarea rosturilor.

„Punctual, se finalizează execuția rigolelor și a acostamentelor. Se apropie de finalizare și lucrările executate în orașele Tg. Frumos și Hârlău, odată cu așternerea straturilor asfaltice și montarea bordurilor. Ca urmare a tuturor lucrărilor aflate în execuție, în aceste zile, traficul rutier pe relația Botoșani-Tg. Frumos este restricționat în mai multe puncte (poduri, sensuri giratorii, zone cu alunecări), unde sunt instalate semafoare și se circulă alternativ. Continui să monitorizez cu atenție progresele realizate în modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos, investiție extrem de importantă pentru toți botoșănenii”, spune Achiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *