Monden! O doctoriță din Botoșani a devenit soția unui cunoscut artist

O tânără doctoriță din Botoșani a devenit soția unui cunoscut artist din România. Mădălina este soția lui Emi, de la Noaptea Târziu. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2023 și sunt împreună de aproape 4 ani. Tânăra este din Botoșani, a terminat medicină dentară, în 2016 și este de profesie medic stomatolog. De asemenea, Mădălina este pasionată de călătorii și fotografii, potrivit wowbiz.ro.

Mădălina este o persoană discretă și evită lumina reflectoarelor, astfel că nu se cunosc prea multe detalii despre viața ei personală. Cu toate acestea, Emi a cerut-o în căsătorie în cadrul unei emisiuni TV. Acesta i-a transmis un mesaj, iar când emisiunea a fost difuzată, cei doi erau pe canapea, alături de câțiva prieteni. În acel moment, cântărețul s-a așezat în genunchi și i-a oferit inelul de logodnă, iar Mădălina a acceptat.

„Nunta o să fie la anul, în principiu în iunie, Doamne ferește să nu se întâmple ceva neprevăzut, tradițional, la modul pe tradiții, nu, vrem ceva tradițional gen cu mersul la biserică, la modul ăsta, n-o s-o ducem la modul de nuntă anii ’70, la modul ăla, tradiții, că Bucureștiul nu ne permite, o să o facem în București, noi chemăm ambele familii, eu din partea Olteniei, Mădă din Botoșani, mutați fiecare prin Mangalia, Timișoara, toată țara, pe la Sibiu, pe la București”, a declarat cu un an înainte de nuntă Emi pentru Spynews.

Cei doi s-au căsătorit civil pe 6 iunie 2023, iar o săptămână mai târziu a avut loc și nunta. Emi și Mădălina și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie de poveste, iar apoi au petrecut până dimineață într-un restaurant din Capitală, alături de rude și prieteni apropiați. Cei doi au ales ca Eliza și Cosmin Natanticu să le fie nași.

„De astăzi, ne puteți spune domnul și doamna, pentru că am evoluat în scara ierarhică în societate. Sunt doamna Popescu de azi. Mi-a spus că până să mă întâlnească a spus că nu se va mai căsători niciodată. I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că e păcat, că a stat atâta timp pe numele lor, să stea și pe numele meu”, au declarat cei doi, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *