FOTO! Spectacol caritabil organizat de Liceul Pedagogic în memoria Alexandrei Ivanov. Ce sumă s-a strâns pentru copiii rămași orfani

Elevii Liceului Pedagogic ”Nicolae Iorga” din Botoșani au organizat, miercuri, un spectacol caritabil în memoria Alexandrei Ivanov, fostă elevă a acestei școli.. Spectacolul ”Cântec pentru îngeri”, care a avut loc la Cinematograful ”Unirea” Botoșani, a fost cu sala plină.

Banii strânși în urma acestui eveniment, 20.000 lei, vor fi oferiți celor trei copii ai Alexandrei, pentru sărbătorile de iarnă.

Recitalul elevilor a fost o încântare pentru publicul care a făcut ca sala Cinema „Unirea” să pară neîncăpătoare, dar și o bucurie a muncii bine făcute de cadrele didactice. Spectacolul „Cântec pentru îngeri” a fost un exemplu de prețuire a celor care sunt în viață și de neuitare a celor care nu mai sunt printre noi. Felicitări familiei Pedagogicului pentru educația de calitate!, a declarat Bogdan Suruciuc, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județen, care a fost prezent la eveniment.

Foto: Bogdan Suruciuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *