Drumul spre succesul olimpic în canotaj, împărtășit de botoșăneanca Simona Radiș și de Ancuța Bodnar. Care este următorul mare vis al fetelor

Foto captura ProTV

Cea mai bună „Cafea cu visuri” iese atunci când e plină cu visuri mărețe împlinite. Oana Andoni, de la ProTV, a băut o astfel de cafea alături de campioanele europene, mondiale și olimpice la canotaj Simona Radiș și Ancuța Bodnar, două fete extraordinare, ambițioase, muncitoare, dar și modeste și echilibrate, care au reușit să aducă României titlul olimpic la canotaj după 37 ani.

OANA A„Ce trebuie să ai în plus ca să ajungi la acest nivel?”. 

SIMONA RADIȘ: „Tăria de caracter, să nu renunți atunci când iți este greu, fiindcă sunt atât de multe momentele acestea dificile și, dacă nu știi să le gestionezi și să lupți cu propria persoană, renunți ușor”.

OANA A: „Ce sfat le-ați da voi părinților unor copii care nu vor să facă sport?” 

SIMONA RADIȘ: „Părinții ar trebui să înceteze să mai facă astfel de cadouri copiilor de mici și mă refer aici la telefoane, tablete și tot ce ține de tehnologie, ar trebui să-i împingă să iasă afară la joacă, cu prietenii, să se joace cu o minge, să iasă în parc și astfel se schimbă și mentalitatea copilului și are o deschidere către viață sportivă”.

Campioanele noastre au un program de antrenament foarte riguros și complex, dar se bucură din plin atunci când pot merge într-o vacanță.

ANCUȚA BODNAR: „Am stat o săptămână în Antalya, ne-am relaxat, am înotat cu delfinii, ne-a plăcut foarte mult, am fost la scuba diving, o experiență extraordinară, a fost wow”.

OANA A: „Deci, vacanța este momentul vostru de libertate”.

Elveția este o altă destinație dragă celor două campioane, unde totul li se pare perfect, arhitectura clădirilor, peisajele uimitoare cu lacuri și munți, dar și ciocolata. Orașul Lucerna este locul unde spun că nu au nevoie de hartă, pentru că ajung acolo în fiecare an și îl cunosc deja foarte bine.

Următorul mare vis al fetelor este obținerea medaliei de aur la Olimpiada de la Paris din 2024, iar după câștigarea ei își vor oferi o recompensă pe măsură, cum ar fi o vacanță exotică în Cancun.

În plan personal, ambele fete visează să-și întemeieze o familie și să aibă „în barca” lor câte doi copilași, potrivit Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *