Un bărbat din Botoșani, căutat de familie. De mai bine de un an, nu se știe nimic de el

Un bărbat din județul Botoșani este căutat de familie, pe motiv că, de mai bine de un an, nu se știe absolut nimic de el. Este vorba de Costel Damoc, care are domiciliul în localitatea Nicolae Bălcescu din orașul Flămânzi.

Potrivit Poliției, botoșăneanul în vârstă de 50 de ani este plecat de mai mulți ani de pe raza localității Flămânzi. Din informatiile deținute până în prezent, ultima sa locație ar fi pe teritoriul Franței, respectiv capitala Paris, din toamna anului 2022.

Costel Damoc este născut pe 19 aprilie 1973 și are următoarele semnalmente: înălțime- 165 centimetri, greutatea 65 kilograme, fizic slab.

Persoanele care pot oferi informații despre Costel Damoc sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să anunțe cel mai apropiat echipaj de poliție.

A doua persoană aflată în străinătate dată dispărută în ultimele 24 de ore

Un bărbat din județul Botoșani este de negăsit de mai bine de două luni. Botoșăneanul, în vârstă de 55 de ani, a plecat la muncă în străinătate.

Ioan Mironescu, care are domiciliul în localitatea Fundu Herții, este plecat la munca în Anglia de aproximativ opt ani. El a ținut legătura cu familia până pe 24 septembrie 2023, dată de la care acesta nu a mai putut fi contactat.

Potrivit Poliției, botoșăneanul are următoarele semnalmente: înălțimea de 182 centimetri, greutatea de 88 kilograme, culoarea părului- grizonat, culoarea ochilor- căprui.

Alertă! Un bărbat din Botoșani, de negăsit de mai bine de două luni. Era plecat la muncă în străinătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *