Filtre în trafic la Ștefănești și în alte șapte localități. Zeci de șoferi trași pe dreapta

O acțiune de amploare a polițiștilor a avut loc în orașul Ștefănești, pentru depistarea celor care conduc cu viteză excesivă. La data de 21 noiembrie 2023, în intervalul orar 07:00-12:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune cu efective mărite, beneficiind de sprijinul Serviciului Rutier și a polițiștilor din cadrul celorlalte subunități de poliție, pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră și pentru prevenirea accidentelor rutiere care au drept cauză generatoare depășirea regimului legal de viteză, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Polițiștii au fost prezenți pe arterele rutiere din orașul Ștefănești, precum și a celor 7 comune arondate Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești, cu autospeciale dotate cu aparate radar,  pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și care reprezintă un pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Astfel, în filtrele rutiere insituite în zonele în care s-a acționat au fost controlate 120 de autovehicule, 73 dintre acestea fiind oprite pentru nerespectarea regimulului legal de viteză.

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40.000 de lei și a fost constatată o infracțiune de conducere fără permis.

VIDEO Decizia luată de polițiști după accidentul surprins de o cameră de bord, la Botoșani. Ce se întâmplă cu șoferul de pe SMURD

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *