FOTO Protest spontan la Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani! Angajații cer salarii la fel ca în celelalte instituții de control

Angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Botoșani au ieșit în fața instituției, miercuri dimineață, și protestează față de discriminarea salarială. Oamenii cer salarii la fel ca în celelalte instituții de control.

Ei se plâng că cercetează accidente mortale, explozii, verifică munca la negru, dar cu toate acestea au cele mai mici salrii dintre toate instituţiile de control.

Protestul salariaţilor vine în contextul în care zilele trecute au declanşat proteste spontane şi angajaţii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică, Casa Județeană de Pensii, dar și de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Totodată, au ieșit să protesteze salariații Agenției Județene de Inspecție și Prestații Sociale Botoșani, angajații TESA din cadrul Spitalului Județean Botoșani, dar și cei de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Moarte cumplită pentru o femeie din Botoşani! A murit ştrangulată de propriile haine. “Sincer, eu nu am mai văzut aşa ceva”

One thought on “FOTO Protest spontan la Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani! Angajații cer salarii la fel ca în celelalte instituții de control

  1. se cere să se scada spagile primite de la patronii firmelor străine din BOTOȘANI să nu mai protejeze firmele ….aia nu reclama la DNA combinațiile făcute de lipsa de reacție în cazul incalcarii drepturilor MUNCITORUL botosanean….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *