Bloc de locuinţe cu pompe de căldură şi staţii de încărcare maşini electrice construit într-un sat din Botoşani

Un bloc de locuinţe cu pompe de căldură şi staţii de încărcare maşini electrice va construit într-un sat din judeţul Botoşani. Blocul va fi construit în satul Cotu din comuna Copălău, în baza unui proiect cu finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Investitia propusa vizeaza construirea de locuințe nZEB plus care va include şase unităţi locative si patru puncte de reincarcare masini electrice, Primăria din Copălău lansând procedura de achiziţie în acest proiect.

„In cadrul contractului se propune realizarea unei constructii cu o suprafata construita desfasurata de 462,24 mp, cu regim de inaltime Parter+Etaj+Mansarda in sat Cotu, comuna Copalau. Alimentarea cu apa a obiectivului se va realiza prin racord la reteaua de alimentare cu apa existenta in zona. Evacuarea apelor uzate se va realiza prin racord la reteaua de canalizare existenta. Asigurarea agentului termic se va realiza prin montarea a 3 pompe de caldura aer-apa, iar agentul termic va fi furnizat prin intermediul radiatoarelor montate in fiecare incapere ce face parte din suprafata incalzita proiectata”, susţin reprezentanţii Primăriei Copălău.

Termenul în care trebuie finalizat blocul respectiv este de 12 luni calendaristice.  Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 1.827.360 lei.

Tinerele fermiere din Botoșani, care au renunțat la confortul vieții la oraș pentru munca în fermă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *