FOTO Încă o tânără din Botoșani la Campionatele Mondiale de Juniori de la Guadalajara

Încă o tânără din Botoșani a reprezentat România la Campionatele Mondiale de Juniori de la Guadalajara- Mexic. După Ioana Miron, care s-a clasat pe locul 7, botoșăneanca Petronela Budăi a făcut o figură frumoasă la această competiție de talie mondială.

Doua locuri 8 la total si stilul aruncat si un loc 6, la stilul smuls, acestea sunt rezultatele pentru Petronela Budai, in competitia categoriei 76 Kg, cu 197 Kg, 107 Kg si 90 Kg. Petronela, din localitatea Draxini, legitimată la CS Rapid Bucuresti, componenta a Lotului National si Olimpic de Juniori si Tineret, a fost ultima reprezentanta a Romaniei la Mondialele de la Guadalajara.

„Uneori, chiar și atunci când dăm tot ce putem, lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ne-am dorit.Important este să nu te descurajezi și să vezi această experiența ca pe o oportunitate de învățare. Poți să indentifici ce ai putea face diferit data viitoare, pentru că eșecurile nu definesc cine ești, ci cum te ridici în fața lor, iar ele sunt doar trepte pe drumul către succes. M -am antrenat din greu pentru aceasta competiție însă, în ciuda eforturilor mele, ceva nu a mers așa cum speram. Iar, din aceasta competiție am înțeles că este important să învățam din greșeli și să ne ridicam mai puternici. Am vrut să demonstrez progresul din sala de antrenament, dar nu am reușit. A fost dezamăgitor să văd cum eforturile mele nu au dat roade în acel moment. Am simțit că am dezamăgit pe toată lumea, inclusiv pe mine însămi. Acest an m-a învățat foarte multe lucruri, iar anul 2024 cu siguranța va fi un an mult mai productiv”, a fost mesajul tinerei.

La aceasta competitie, participa 229 de sportivi (fete si baieti) din 44 de tari din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *