Ce a mărturisit botoșăneanul Cătălin Bordea despre viața lui amoroasă la câteva luni de la divorț: „Nu îmi găsesc iubită pentru că…”

Cătălin Bordea a anunțat în luna iulie despărțirea de soția lui, Livia. Acum câteva luni, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Cătălin Bordea a trecut prin momente dificile după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike. În urma acestora, comediantul a transmis și un mesaj dur pe rețelele de socializare, iar acum a făcut mai multe declarații despre viața lui personală.

Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a mărturisit într-un interviu acordat recent că în această perioadă preferă să se concentreze pe viața profesională

„Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Turneul pe care abia l-am început se va termina anul viitor. Am filmat un special care o sa apară pe o platformă importantă, eu fiind primul comediant ofertat. Acesta o să fie din 8 Decembrie în toate cinematografele din țară. E primul special de comedie care o să fie in cinematografe”, a declarat el pentru Cancan.ro.

În ciuda diverselor speculații și imagini apărute în presă, Cătălin Bordea a mărturisit că în acest moment este singur și nu se gândește la o nouă relație.

„Da, sunt tot singur. Nu îmi găsesc iubită pentru că nu o caut. Am alte treburi. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor”, a mai spus el pentru sursa citată.

Cum a reacționat la vestea că fosta lui soție s-ar fi mutat cu Spike

Surse din presa mondenă au declarat că relația dintre Livia, fosta soție a juratului de la iUmor, și Spike este mai serioasă decât se credea, mai mult chiar, cei doi s-ar fi mutat împreună.

Întrebat ce părere are despre acest lucru, Cătălin Bordea a dat un răspuns tăios, vrând să reafirme încă o dată faptul că nu îl mai interesează deloc viața fostei sale soții.

„Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”, a declarat acesta, cu ironie, pentru CANCAN.RO.

Recent, juratul de la iUmora fost surprins de paparazzi după ce și-a terminat programul de alergare, în Pădurea Băneasa, urcându-se în automobilul condus până mai recent de fosta sa soție. „I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea pentru sursa citată, potrivit Elle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *