Un cântăreț de muzică populară s-a spânzurat la 41 de ani

Gică Giurcă, lăutarul de 41 de ani din Iezureni, care s-a spânzurat, vineri, a murit duminică seara, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Bărbatul a murit pe patul de spital, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă de revenire.

Artistul din Gorj s-a spânzurat de un copac, în timp ce se afla într-un apel video cu iubita lui.

Mult prea de vreme și nu că așa ai vrut tu, că așa devenisei, un om care nu își mai vedea viața ca fiind un lucru bun, mult prea târziu ca să mai putem face ceva ca să te putem ajuta. Ai vrut sa fi lângă Mamaia, dar nu te-ai gândit că Mamaia nu ar fi fost bucuroasă să te vadă așa, mult prea târziu ca să mai vezi cui îi pare rău și cui nu. Ai fost mereu un om bun si toată lumea vedea asta, numai tu nu ai vrut să vezi ce om bun erai. Te iubesc si mereu o să fii în inima mea. Te iubesc și sper să ai grijă de mine așa cum ai făcut-o mereu”, a scris fiica artistului, pe reţelele de socializare.

Gică Giurcă, potrivit apropiaților, se afla într-un moment crâncen din viața lui. Artistul ar fi suferit de depresie, după ce mama lui s-a stins din viață în urmă cu un an. Mai mult decât atât, acesta ar fi avut și probleme în dragoste, fiind certat cu mama fiicelor lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *