Fostul șef al ANPC rănit în accidentul de la Vorona. Botoșăneanul a ajuns la Urgențe

Fostul șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), botoșăneanul Eduardt Cozminschi, a fost rănit, duminică seară, în accidentul care a avut loc la Vorona. El a fost dus la spital de urgență, unde a rămas internat.

Botoșăneanul în vârstă de 56 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această seară, pe raza localității Vorona. În eveniment a fost implicat un singur autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD. Aceștia au constatat că autoturismul era răsturnat într-un șanț, iar conducătorul auto era în mașină.

„Pompierii l-au scos din interior. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Salvatorii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *