FOTO & VIDEO Percheziții în două comune din Botoșani! Polițiștii, jandarmii și polițiștii de frontieră au descins în mai multe locuințe

Mai multe percheziții au avut loc, sâmbătă, în două comune din județul Botoșani. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești, cu sprijinul jandarmilor și a polițiștilor de frontieră au pus în executare 9 mandate de percheziție domiciliară pe linia braconajului piscicol, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor, din comunele Știubieni și Drăgușeni.

De asemenea, împreună cu reprezentanții A.J.V.P.S. Botoșani, polițiștii au acționat în zona lacului de acumulare Negreni, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 26 de setci monofilament, o barcă gonflabilă, telefoane mobile și peste 100 de kilograme de pește.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *